27 kilometer training

Vandaag de kilometers opgevoerd. Ik had van de week al een mooie route uitgestippeld van zo’n 27 kilometer welke ik dit weekend zou gaan lopen.

Om 12.00 uur vertrok ik vanuit mijn huis in Tiel richting Buren, Asch om vervolgens rechtsaf langs de provinciale weg richting het Amsterdam Rijnkanaal te lopen. Eenmaal bij het Amsterdam Rijnkanaal ben ik rechtsaf geslagen in de richting van Zoelen / Tiel terug naar huis.

Er zaten hele mooie stukken tussen om te lopen, maar ook hele stukken die behoorlijk saai waren. De zon scheen flink en dat heb ik ook gemerkt aan mijn kuiten, want die was ik vergeten in te smeren *sukkel dat ik ben*. Maar goed, dat trekt wel weer bij. Hoop ik 😛

De route die ik heb gelopen:

20140622_27km_route
En voor de liefhebbers de statistieken

20140622_27km_stats

Facebooktwitterinstagram

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *