5 x 50 Challenge

Choose Active, Change Habits, Love it!

Dit jaar doe ik mee aan de 5×50 Challenge. Het doel van deze challenge, die bedacht is in Schotland, is om in beweging te zijn en deze activiteit in 50 dagen tijd in je systeem te krijgen. Een richtlijn dit doel te behalen is om minimaal 30 minuten te bewegen in welke vorm van sport dan ook. Dit kan zijn fietsen, roeien, hardlopen, skaten, etc. Of je kunt 5 kilometer gaan wandelen. Meer informatie kun je vinden op 5×50.org

Het mooie van deze challenge is dat iedereen hieraan mee kan doen, ongeacht leeftijd, toestand van de gezondheid of fitness niveau.

Mijn doel in deze periode is om iedere dag minimaal 5 kilometer te wandelen. De uitdaging is voor mij dan ook niet de afstand, maar het iedere dag volhouden en inplannen.

Ik doe deze challenge samen met Fysiotherapie, test – en trainingscentrum Altius in Zeewolde. In een team van enthousiaste mensen doen wij individueel of gezamenlijk de workouts. Dit alles geheel op onze eigen manier en ons eigen tempo. Iedere dag houden we elkaar op de hoogte middels een WhatsApp groep wat erg motiverend werkt moet ik zeggen 🙂

Ook houd ik een 5 x 50 fotoalbum bij op mijn Facebook pagina Hier hou ik mijn routes en statistieken bij. Voel je vrij om er eens een kijkje te nemen.

powered by EndomondoWPlogo