De 5×50 Challenge.

5x50

Van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 13 mei 2016 doe ik mee aan de 50 x 50 Challenge. Samen met een team van Fysiotherapie, test – en trainingscentrum Altius in Zeewolde zal ik 50 dagen lang, iedere dag minimaal 5 kilometer wandelen. Meer >>>

 

Waarom ik voor Radboud Oncologie Fonds en KWF wandel?

Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Iemand die ervan is genezen of eraan is overleden. Iemand die je van (heel) dichtbij kent of een persoon die je via iemand anders kent. Iedereen kan wel iemand noemen die met deze verschrikkelijke ziekte is geconfronteerd.

In 2014 kregen, volgens de meest recente schatting, 104.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn er 2.000 meer dan in 2013.En ondanks dat er tegenwoordig steeds meer mensen kunnen genezen, blijft onderzoek noodzakelijk. En deze onderzoeken moeten uiteindelijk leiden naar een 100% genezing. Hoe tof zou dat zijn?

Als tegenprestatie loop ik voor iedere gedoneerde EURO 1 kilometer met als einddoel 1000 kilometer. Er mag natuurlijk meer dan € 1.000 worden gedoneerd ;).

Tijdens deze kilometers ben ik live te volgen, zodat je ieder moment van de dag de voortgang van mijn tocht kunt volgen. Dit kan via deze site met een live gps kaart, via twitter (@waarispascallo) of via mijn Facebookpagina (https://www.facebook.com/waarispascallo)

Voor onderzoek is veel geld nodig en ik ben trots als sponsorloper van het Radboud Oncologie Fonds hieraan bij te mogen dragen.

 


Doneer hier en sta ook op tegen kanker!

…..en sta ook op tegen kanker!
Voor iedere € wandel ik 1 kilometer!


Volg mij LIVE via GPSGeef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *